Höj värdet genom badrummet!

Är det kanske så att du går i tankar om att flytta? Kanske behöver du något lite större, lite mindre eller helt enkelt något som ligger någon annan stans? Då tycker vi att du ska ta och ta dig en funderare innan du sätter igång med processen att sälja. Det finns nämligen mycket du kan göra för att höja värdet på din bostad rätt så rejält vid försäljning, och om du nu går i flyttankar så är det bra att börja med den biten innan du tar in någon som värderar eller så. Är du ute efter att höja värdet rejält så är det badrummet du ska satsa på att renovera och fräscha till, i alla fall om man ska tro vad Dagens Nyheter skriver om saken i den här artikeln:

Att renovera badrummet är den bästa investeringen för att öka värdet på bostadsrätten inför försäljningen, följt av ommålning och köksrenovering.
Det anser över en tredjedel av drygt 500 mäklare i en undersökning som Hemnet har genomfört under våren. Även för villor kommer badrumsrenovering på förstaplatsen, tätt följt av investeringar i uppvärmning och kök.

När du ska renovera badrummet, eller om det nu blir köket som får fräschas till, ja då ska du sikta på att göra det så snyggt och exklusivt som möjligt. Om det finns en lyxig känsla i badrummet höjer du värdet rejält, och badrummet blir en mycket härligare plats att vistas i. På www.f-bruno.com kan du hitta enormt mycket olika saker för inredning och renovering i badrum, kök och även resten av hemmet. Vad sägs till exempel om en riktigt lyxig blandare till badkaret? Klicka in och inspireras!