Inredningstrender för 2018

Snart är det nya året här, och många undrar hur inredningstrenderna kan komma att se ut. Om man ska tro det som redan nu finns och går att hitta på ämnet, så är det resortkänsla, rotting, metallmixer, 70-talstrend, dekorerade tak och salviafärgen som kommer att synas i inredningen.

 

Oavsett om du ska inreda företagsbostaden, hemmet eller sommarstugan så är det bra att ha koll på inredningstrender för 2018. Det finns massor av inspiration att få online, men vill man vara först med det senaste gäller det att ligga i framkant. Här går vi igenom stora möjliga inredningstrender för 2018.

 

Resortkänsla och rottingen regerar

 

Om man ska tro en artikel från Elle Decoration, där de gjort en trendspaning på Pinterest, så finns det flera trender för 2018 outade redan nu. Något som verkar supertrendigt när de kollar in sajten, är att inreda på ett vis så att hemmet känns som en resort. Badrum ska vara spa-inspirerade, mysiga och föra tankar till natur och avkoppling.

 

”Lyxiga resort- och spa-inspirerade badrum trendar, precis som möbler i rotting, som för tankarna till soliga dagar i trädgården eller på uteplatsen”, skriver Elle Decoration.

 

Metall, terasso, tak och salvia

 

Resten som nämns i artikeln är att det fortfarande är supertrendigt med metalldetaljer. Men under 2018 ska vi mixa olika typer av metall hejvilt i våra hem. Även terasso tros komma tillbaka, vilket är en 70-talstrend som du gärna får ha i golv, i tak och allt annat, om du vill. Annat som trendar är att ha en femte vägg i taket, med det menas att du gärna får dekorera taket med färg, tapet eller målade mönster. När det pratas färg och 2018 så är neutrala kulörer på topplistan, men salvia, eller grågrönt som man också kan kalla det, är superhett att inreda med.