Lägenhet säljs med inredningen

Om man har svårt med att välja rätt inredning och har råd med att hosta upp 26 miljoner kan man bli en lycklig ägare av en sexrummare på Östermalm med all inredning från Svenskt Tenn.

5276266-pink-tulip-flowersDet råder galna priser främst i Stockholm när det kommer till lägenheter som är till salu och vad de går för. Många är det som älskar inredning och få sätta sin personliga prägel på lägenheten, men känner man att det inte är något för en så har man nu chans på en lägenhet som redan är inredd från topp till tå skriver Expressen.se. och det är inte viken inredning som helst utan allt är noga uttänkt från Svenskt Tenn.

Inredning värd 3 miljoner

Bara inredningen i lägenheten är värd tre miljoner kronor och detta är något som man nu ser som en trend som bara kommer att bli större och redan är stort i USA. Självklar kan man även välja att köpa lägenheten utan möblemanget och då får man endast lägga ut 23 miljoner för detta boende. När det kommer till lägenhetsvisningar har det blivit otroligt populärt att satsa på homestyling, men det gäller även att inte ta i från tårna då man nu börjar märka att folk kan störa sig på att det ser för stylat ut och att det då inte inger en äkta känsla.

Överdriven homestyling lockar inte

Vad man kanske ska tänka på är att fokusera lite mer på sig själv när det kommer till ens boende och inte bara på att få ut så mycket som möjligt utan att man ska ha ett fint liv efter också. Att exempelvis surfa in på Sleepo.se för att finna inredning som kan både bli fin i bostaden man säljer, men även på det nya stället är en lösning som kan vara den mest ekonomiska och smartaste. Väljer man dock att homestyla sin bostad så bör man enligt ett meddelande från MyNewsDesk tänka på att inte överstyla och grädda nybakta bullar. Även tidningen SvD skriver om den irritation som uppstått så kanske gäller det att tänka till lite innan man plockar bort den personliga charmen.